dijous, 9 d’abril del 2009

Gates promou a que professors i alumnes tinguin portàtils i recomana més formació a Internet

Setmana del 9 al 15 d'abril:

El fundador de Microsoft anima a aprofitar la caiguda de preus dels ordinadors després de reunir-se amb Zapatero.

El fundador de Microsoft, Bill Gates, ha apostat per aprofitar el descens del preu dels ordinadors personals per fer-los arribar al professorat i als alumnes i ha recomanat també la formació a Internet.

Gates, que s'ha reunit amb el president del govern, José Luís Zapatero, en la seva condició de president de la Fundació Bill i Melinda Gates, ha sigut preguntat en la roda de premsa posterior per l'anunci de l'Executiu de facilitar un ordinador portàtil als alumnes per millorar el sistema educatiu.

Sense fer referència concreta a aquesta iniciativa, ha subratllat la importància que els professors compten amb un ordinador i estiguin formats en les noves tecnologies i ha defensat també l'accés a l'informàtica per part dels alumnes.

Ha recordat amb aquest context que Microsoft ha realitzat projectes amb èxit a escoles espanyoles i ha apostat per estendre'ls.

Feia referència a la implantació de les pissarres digitals en nombrosos centres de primària d'Aragó, que van començar a arribar a les escoles al 2003 gràcies a la col·laboració de Microsoft amb el Govern de la comunitat Autònoma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada